SiNH HYBRID COAT Keramična zaščita

111,11

Keramični premaz z najnovejšo Si-NH tehnologijo, za ljudi, ki iščejo en sam izdelek in edinstveno aplikacijo! SiNH Hybrid se lahko nanese v enem sloju , kar zagotavlja pravilno ravnovesje med anorgansko zaščito in vodoodbojnostjo. Nanotehnološka zaščita lahko traja * med približno 48 in 56 meseci (75.000 km ali do 72 ročnih pranj / 60 avtomatskih pranj).

Z namenom spremljanja sprememb sijaja na prevleki in njene vodoodbojnosti, ko je izpostavljen predpranju z alkalnimi čistili, v ročnem in avtomatskem pralnem ciklu (ISO 20566: 2013), so bili izvedeni številni certificirani preskusi vzdržljivosti v zunanji laboratoriji. Rezultati površin, obdelanih z našimi premazi, so bili impresivni.

Posebni zaključki; Mejne vrednosti VOC: 840 g / l. Vsebnost VOC: 442 g / l

* Navedeni cikli pranja so rezultat testov, ki sta jih opravila dva neodvisna zunanja laboratorija. Prvi test je bil opravljen, da se preveri, ali se je kontaktni kot spremenil v primerjavi z začetnim stanjem, s cikli pranja s predpranjem SP1; drugi test je bil opravljen, da se preveri, ali je premaz obstojen po avtomatskih ciklih pranja, z uporabo kemičnega izdelka in kremenčevega prahu v skladu z ISO 20566: 2013 s SiNH Hybrid Coat ali SiNH Base Coat in SiNH Top Coat.

Šifra: 700405 Kategorija:
SiNH HYBRID COAT Keramična zaščita