Contact form 1

Akcija!

S2 FOAMY
PH nevtralni peneč šampon

13,50

NEVTRALNI PENEČ ŠAMPON Z ENCIMI

S2 je peneč šampon, ki vsebuje najnaprednejšo formulo, prva aktivna pena na svetu za detajlerje za globinsko čiščenje z dodanimi encimi. S2 razkroji najtrdovratnejšo organsko umazanijo in s pomočjo encimov.

Njegova edinstvena nevtralna formula ustvari peno, ki se dolgo prilega karoseriji in z lahkoto odstrani umazanijo in cestne nečistoče, ne da vi pri tem poškodovala površine obdelane s zaščitnim premazom. S2 zagotavlja varnost za nežne dele avtomobila, saj ne vsebuje natrijevega hidroksida in uporablja aktivne snovi rastlinskega izvora za zmanjševanje napetostnih razpok plastičnega materiala. Formula ne vsebuje fosforja, EDTA, NTA.

Vsebina: 1000ml

Stanje: Na zalogi

Opis

NAVODILA ZA UPORABO: Pred uporabo pretresite. Razredčite 20-40 ml izdelka v 1 l vode (1:25-1:50 – razredčite lahko tudi do razmerja 1:500 ob rednem čiščenju vozila), nanesite izdelek na vozilo in razmažite z visokokakovostno pralno rokavico Fra-Ber. Izperite z obilico vode. Priporočamo uporabo metode z dvema posodama tako imenovano two-bucket method.

S2 se lahko nanese na vozilo tudi z uporabo penomata. Razredčimo 1:12 za močno čiščenje ali 1:25 – 1:50 za pogosto pranje vozila. Za ne trdovratno umazanijo se lahko uporablja tudi kot sredstvo za predpranje (1:20).

OPOZORILO: Ne nanašajte izdelka na vročo površino in ne dovolite, da se izdelek zasuši na površini.

PORABA: 20 ml/avto.

Theme Settings

Please implement FLYTHEME_Options_color::getCpanelHtml()