SiNH TOP COAT Keramična zaščita

111,11

Keramična zaščita s tehnologijo Si-N-H – za zelo trpežne, vodoodbojne in elastične rezultate premaza. Je profesionalni izdelek za tiste, ki iščejo nanotehnološko rešitev, ki traja* približno 48 do 56 mesecev (75.000 km ali do 60 ročnih/avtomatskih pranj). Poleg tega se lahko njegova odpornost sčasoma s SiNH Base Coat podaljša do 9-11 let

Z namenom spremljanja sprememb sijaja prevleke in njene vodoodbojnosti, ko je izpostavljen predpranju z alkalnimi čistili, v ročnem in avtomatskem pralnem ciklu (ISO 20566:2013), so bili izvedeni številni certificirani preskusi vzdržljivosti v zunanji laboratoriji. Rezultati površin, obdelanih z našimi premazi, so bili impresivni.

Posebni zaključki; Mejne vrednosti VOC: 840 g/l. Vsebnost HOS: 396 g/l

*Navedeni cikli pranja so rezultat testov, ki sta jih opravila dva neodvisna zunanja laboratorija. Prvi test je bil opravljen, da se preveri, ali se je kontaktni kot spremenil v primerjavi z začetnim stanjem, s cikli pranja s predpranjem SP1; drugi test je bil opravljen, da se preveri, ali je premaz obstojen po avtomatskih ciklih pranja, z uporabo kemičnega izdelka in kremenčevega prahu v skladu z ISO 20566:2013 s SiNH Hybrid Coat ali SiNH Base Coat in SiNH Top Coat.

Šifra: 700406 Kategorija:
SiNH TOP COAT Keramična zaščita