SiNH BASE COAT

111,11

Najtrši keramični premaz, ki smo ga kadarkoli pridobili s tehnologijo Si-N-H in visoko anorgansko smolo, za ustvarjanje zelo goste, dolgotrajne vodoodbojne pregrade. Je profesionalni izdelek za tiste, ki iščejo nanotehnološko rešitev, ki traja* približno 56 do 72 mesecev (90.000 km ali do 72 ročnih pranj/60 avtomatskih pranj). Poleg tega se lahko njegova odpornost sčasoma in vodoodbojni učinek podaljšata oziroma povečata s SiNH Top Coat do 9-11 let.

Z namenom spremljanja sprememb sijaja prevleke in njene vodoodbojnosti, ko je izpostavljen predpranju z alkalnimi in kremenčevimi prahovi, v ročnem in avtomatskem pralnem ciklu (ISO 20566:2013), so bili izvedeni številni certificirani preskusi vzdržljivosti v zunanji laboratoriji. Rezultati površin, obdelanih z našimi premazi, so bili impresivni.

Posebni zaključki; Mejne vrednosti VOC: 840 g/l. Vsebnost HOS: 419 g/l

*Navedeni cikli pranja so rezultat testov, ki sta jih opravila dva neodvisna zunanja laboratorija. Prvi test je bil opravljen, da se preveri, ali se je kontaktni kot spremenil v primerjavi z začetnim stanjem, s cikli pranja s predpranjem SP1; drugi test je bil opravljen, da se preveri, ali je premaz obstojen po avtomatskih ciklih pranja, z uporabo kemičnega izdelka in kremenčevega prahu v skladu z ISO 20566:2013 s SiNH Hybrid Coat ali SiNH Base Coat in SiNH Top Coat.

Šifra: 700407 Kategorija:
SiNH BASE COAT