Contact form 1

Akcija!

SP1 PREWASH
Šampon za predpranje z encimi

13,05

ŠAMPON ZA PREDPRANJE Z ENCIMI

SP1 je peneč šampon za predpranje, ki vsebuje našo najnaprednejšo formulo, je prvi šampon za predpranje z encimi na svetu za detailerje z globinskim čiščenjem. Zaradi encimov SP1 razkroji tudi najtrdovratnejšo organsko umazanijo . Že manjša količina SP1 zagotavlja znatno pranje, kar omogoča daljši obstoj predhodno nanesenih zaščitnih slojev. Njegova edinstvena formula z lahkoto odstrani umazanijo, mrčes, olje in maščobe brez mehanskega delovanja brez da bi s tem poškodoval že premazane površine. Kljub visokem pH 11,50 zagotavlja varno čiščenje za nežne dele avtomobila, saj ne vsebuje natrijevega hidroksida in uporablja površinsko aktivne snovi rastlinskega izvora za zmanjševanje napetostnih razpok materiala. SP1 ne vsebuje fosforja, EDTA, NTA .

Vsebina: 1000ml

Stanje: Na zalogi

Opis

NAČIN UPORABE: razredčite 20 ml izdelka v 1 l vode (1:50 – redčite lahko do 1:100 za redno pranje), razpršite po celotnem avtomobilu, počakajte 1 do 3 minute in sperite z močnim curkom vode. Izdelek se lahko uporablja tudi z penomatom, redčenje 1:3 do 1:9 za izjemno močno čiščenje ali predhodno razredčeno na 1:15 za redna pranja.

Za izredno čiščenje in čiščenje mrčesa/spodnjega dela avta: razredčite 40 ml izdelka v 1 l vode (1:25). Za platišča/pnevmatike: redčite od 70 ml do 200 ml izdelka v 1 l vode (1:5-1:15).

OPOZORILO: izdelka ne nanašajte na vroče površine in ne dovolite, da se posuši.

PORABA: 50 ml/avto.

Theme Settings

Please implement FLYTHEME_Options_color::getCpanelHtml()