DS SCALE
Odstranjevalec vodnega kamna

Akcija!

DS SCALE
Odstranjevalec vodnega kamna

19,44

ŠAMPON IN SREDSTVO ZA ODSTRANJEVANJE VODNEGA KAMNA

DS Scale je nano šampon s nizkim pH-jem. Njegova inovativna formula zadrži in odstrani sloj, ki je nastal zaradi ostankov vodnega kamna ali vpliva kislega dežja in podaljša učinek predhodno nanesenih zaščitnih slojev. Njegova edinstvena koncentrirana formula razmasti in očisti površino ter jo pripravi za nanopremaz, uporablja se ga lahko tako na šipah kot na karoseriji.

Vsebina: 1000ml

Stanje: Na zalogi

Opis

NAČIN UPORABE:

Za redno vzdrževanje ali kot šampon v peni: razredčite 20 ml izdelka v 1 l vode (1:50), razpršite po celem avtomobilu, operite z pralno rokavico visoke kakovosti Fra-Ber, počakajte 1 do 3 minute in izperite z obilico vode. Izdelek se lahko uporablja tudi s penomatom tako nerazredčen kot razredčen v razmerju 1:3. Priporočamo uporabo vsake 3 cikluse pranja za redno čiščenje površine.

Z izredno dekontaminacijo ali pri kislem dežju: uporabite nerazredčen izdelek ali pa razredčite 200 ml na 1 l (1:5), vsako ploščo posebej zmočite z rokavico ali bombažno ploščo. Izperite z obilico vode.

Opozorila: izdelka ne nanašajte na vroče površine in ne pustite, da se le-ta posuši ali dolgo ostane na steklu oz. drugih površinah.

PORABA:

20 ml na avto za vzdrževanje.

15 ml na posamezen del (izredna dekontaminacija)

Theme Settings

Please implement FLYTHEME_Options_color::getCpanelHtml()