Prikaz vseh 6 rezultatov

Z linijo izdelkov GreenX na novo določamo standarde za nego avtomobilov. GreenX temelji na treh osnovnih načelih: Inovativna prijaznost do okolja v kombinaciji z izjemno zmogljivostjo in pionirskim dizajnom.

CLEANER: GreenX poskrbi za novo raven čistoče tvojega vozila. Naši izdelki ponujajo neprekosljivo učinkovitost čiščenja, ki odstrani tudi najbolj trdovratne madeže in delce umazanije. Z izdelki GreenX boste imeli vozilo, ki ne bo le čisto, temveč brezhibno.

GREENER: Pri GreenX je okoljska ozaveščenost glavna vrednota. Naši izdelki temeljijo na okolju prijaznih surovinah in trajnostnih proizvodnih postopkih. Zavezani smo k okolju prijazni prihodnosti, ne da bi pri tem ogrozili učinkovitost.

STRONGER: V liniji izdelkov GreenX se osredotočamo na neprekosljivo zmogljivost izdelkov. Naši izdelki so boljši od običajnih izdelkov za nego, saj naredijo več. Odstranjujejo trdovratno umazanijo, gladijo in ščitijo površine ter dajejo vašemu vozilu neverjetno moč in sijaj. Z izdelki GreenX ne dobite le čiste in okolju prijazne rešitve, temveč tudi miren spanec, da je nega vašega vozila učinkovitejša kot kdaj koli prej.

CLEANER | GREENER | STRONGER