GreenX Interior Cleaner

Original price was: 14,00€.Current price is: 13,00€.

Najznižja cena v zadnjih 30 dneh: 13,00.

Preoblikujte notranjost svojega vozila s čistilom za notranjost GreenX, ki je najboljša rešitev za brezhibno notranjost brez alergenov. Naša formula združuje izjemno moč čiščenja z lastnostmi, ki so prijazne do materialov, kar zagotavlja, da vsaka površina v vašem avtomobilu ostane čista in varna.
Zakaj izbrati čistilo za notranjost GreenX?
Močno in materialom prijazno: čistilo za notranjost GreenX je zasnovano tako, da je dovolj močno za odstranjevanje trdovratnih madežev in umazanije, hkrati pa je dovolj nežno, da varuje celovitost notranjih materialov vašega avtomobila. Ne glede na to, ali gre za oblazinjenje, vinil, usnje ali plastiko, lahko čistilu za notranjost GreenX zaupate, da bo učinkovito čistilo, ne da bi povzročalo škodo.
Formula brez alergenov: Razumemo pomen čiste notranjosti brez alergenov. Čistilo za notranjost GreenX ne vsebuje nobenih znanih alergenih sestavin, zato je varno za vse potnike, tudi za tiste z alergijami ali občutljivostjo.
Združljivost s sredstvom za odstranjevanje vonjav ODEX: Za dodatno plast svežine je čistilo za notranjost GreenX združljivo s sestavnim delom ODEX za odstranjevanje neprijetnih vonjav.

Varen za ekstrakcijo z razpršilom: Če imate raje globinsko čiščenje, je čistilo za notranjost GreenX združljivo s čistilnimi stroji za ekstrakcijo z razprševanjem. To pomeni, da lahko dosežete rezultate čiščenja na profesionalni ravni, hkrati pa še vedno uporabljate našo okolju prijazno formulo.

  • Zelo zmogljivo, vendar materialom prijazno čistilo
  • Brez znanih alergenih snovi
  • Združljiv s sestavnim delom ODEX za odstranjevanje neprijetnih vonjav
  • Varna formulacija za čistilni stroj z razpršilno ekstrakcijo

Vsebina: 750 ml

Šifra: GXICX007 Kategoriji: ,
GreenX Interior Cleaner