GreenX Glass Cleaner

Original price was: 14,00€.Current price is: 13,00€.

Najznižja cena v zadnjih 30 dneh: 13,00.

Izboljšajte svojo izkušnjo vožnje s čistilom za stekla GreenX, ekološko ozaveščeno izbiro za kristalno čiste steklene površine v vašem avtomobilu brez lis. Naša formula je zasnovana posebej za odstranjevanje umazanije in umazanije brez uporabe ostrih topil ali alkohola, kar zagotavlja varno in učinkovito čiščenje stekel in ogledal vašega vozila.
Zakaj izbrati čistilo za stekla GreenX?
Brez alkohola in topil: Za razliko od običajnih čistil za stekla, ki lahko vsebujejo alkohol in topila, čistilo za stekla GreenX ne vsebuje teh močnih kemikalij, zato je varno za vas in steklene površine vašega vozila.

Skoraj nevtralen pH: Čistilo za stekla GreenX ima pH približno 8 in je skoraj nevtralno. Ta nežna formula učinkovito odstranjuje umazanijo in ostanke, ne da bi poškodovala steklo ali škodovala okolju.

Sijaj brez lis: Poslovite se od grdih lis in madežev. Čistilo za stekla GreenX Glass Cleaner poskrbi, da vaša stekla in ogledala ostanejo brez lis, kar zagotavlja optimalno vidljivost in neokrnjen videz.
Površinsko aktivne snovi rastlinskega izvora: Pri sestavi dajemo prednost trajnosti, saj uporabljamo površinsko aktivne snovi na rastlinski osnovi, ki jih je mogoče obnoviti. Ta okolju prijazna izbira ne le učinkovito čisti, temveč tudi zmanjšuje vpliv na okolje vaše rutinske nege avtomobila.
  • Brez topil in alkohola
  • Skoraj pH nevtralen, s pH približno 8
  • Formulacija brez lis
  • izdelan na osnovi obnovljivih površinsko aktivnih snovi rastlinskega izvora

Vsebina: 750 ml

Šifra: GXGCX007 Kategoriji: ,
GreenX Glass Cleaner