Contact form 1

Akcija!

SD1 IRON THIXO RAPID
Hiter dekontaminator in šampon

20,40

SD1 Iron Thixo Rapid je odstranjevalec železa (zračne rje) na najvišji ravni. Ima izjemno hitro dekontaminacijsko delovanje proti ostankom železa in rji. Takoj odstrani kontaminacije, sledi luščenja, sledi zračne rje, kateri se obarvajo vijolično ko pridejo v stik z njimi, ne da bi poškodoval karoserijo ali plastične dele.

Zahvaljujoč svoji izredni čistilni moči s površinsko aktivnim snovem se lahko uporablja tudi kot šampon za vzdrževalne tretmaje! Pri nanašanju izdelka se njegova posebna tiksotropna formula spremeni v tekoči gel, nato pa zgosti in oprime površine ter s tem ostane na površini, nato se lahko obdela površino z mehko gobo ali rokavico za pranje.

Vsebina: 1000 ml

Stanje: Na zalogi

Opis

NAVODILA ZA UPORABO:

Dekontaminacija: Uporabite nerazredčeno za obdelavo površin z rjo ali močno kontaminacijo. Počakajte, da izdelek reagira in postane vijoličen. Nato izperite z veliko vode.

Za obdelavo površin, onesnaženih samo z delci železa: Razredčite do razmerja 1:4 (1 del izdelka in 4 deli vode) in nanesite na predhodno očiščeno površino, po zgornjih navodilih za uporabo, vendar pustite, da se izdelek strdi od 3 do 5 minut.

Za vzdrževanje ali kot penasti šampon: 20 ml izdelka razredčite v 1 l vode (1:50), razpršite po celotnem avtomobilu, operite z rokavico za pranje, počakajte 1 do 3 minute in sperite z veliko vode.

Uporaba s pištolo za penjenje: Nerazredčeno ali predhodno razredčeno do 1:8 nanesite na povšrino, počakajte 1 do 3 minute in sperite z veliko vode.

Priporočamo, da izdelek nanesete na vsake 4 cikle pranja, da ohranite površino dekontaminirano.

PREVIDNOSTNI UKREPI:
Izdelka ne nanašajte na vroče površine in tkanine ter ne pustite, da se posuši. Če želite največji dekontaminacijski učinek in veliko spremembo barve, uporabite nerazredčen izdelek.

PORABA:
150 ml/vozilo kot dekontaminant.
20 ml/vozilo kot šampon.

 

Na spodnji povezavi si lahko ogledate kako pravilno uporabljati izdelek.

 

Theme Settings

Please implement FLYTHEME_Options_color::getCpanelHtml()