Contact form 1

Akcija!

S1 WASH & COAT
Vrhunski ročni šampon z zaščito

32,40

VSE V ENEM: ŠAMPON Z ENCIMI, KI ZAŠČITI POVRŠINO

S1 je nevtralen šampon, ki vsebuje našo najnaprednejšo formulo, prvi SiO šampon na svetu za detajlerje z encimi, ki globinsko očisti, ščiti in podaljšuje življenjsko dobo predhodno nanesenega premaza. S1 razkroji s pomočjo encimov tudi najtrdovratnejšo organsko umazanijo. Že manjša količina S1 zagotavlja visoko pralno moč a ob enem je nežen do občutljivih površin, kar omogoča tudi daljši obstoj predhodno nanesenih zaščitnih slojev.

Njegova edinstvena formula, z najdragocenejšimi razpoložljivimi surovinami, se prilega površini in jo zaščiti pred alkalijami, ptičjimi iztrebki in ustvari visok sijaj, vodo-odbojnost in odtekanje vode (beading in sheeting), ki traja do 4 mesece.

Vsebina: 1000ml

Stanje: Na zalogi

Opis

NAČIN UPORABE: Pred uporabo pretresite. Razredčite 10-20 ml izdelka v 1 l vode (1:50-1:80), razpršite po celotnem avtomobilu in razmažite z visokokakovostno pralno rokavico Fra-Ber. Izperite z obilico vode. S1 se lahko uporablja tudi z penomatom razredčenega 1:3.

Za ohranjanje tesnilnih sredstev in premazov: razredčite 7-10 ml izdelka v 1 l vode (1:80-1:150).

Za maksimalno vodoodbojnost: nanesite nekaj kapljic na vlažno pralno rokavico in nanesite na mokro vozilo. Izperite. Maksimalna zaščita površina po 7 urah od nanosa.

Opozorila: izdelka ne nanašajte na vroče površine in ne dovolite, da se posuši.

PORABA: 15-20 ml na avto

Theme Settings

Please implement FLYTHEME_Options_color::getCpanelHtml()