Akcija!

N0 ODORS

10,15 9,14 z DDV

DOLGOTRAJEN ODSTRANJEVALEC NEPRIJETNIH VONJAV

N0 je hiter in učinkovit izdelek z dodanimi encimi za odstranjevanje neprijetnih in trdovratnih vonjav. Njegova edinstvena formula je zasnovana za odstranjevanje neprijetnih vonjav po hrani, tobaku, urinu, živalih itd., hkrati pa je izdelek, ki je nujen po vsakem čiščenju notranjosti in preprog za preprečevanje nastanka neprijetnih vonjav zaradi vode ali vlage. Njegova edinstvena tehnologija, tudi zaradi encimov, razgraja organske ostanke, ki povzročajo neprijetne vonjave in njegove posebne molekule, ki se „ponovno aktivirajo“ na vlagi, in daje občutek, da je prostor ves čas čist.

Vsebina: 500ml

Šifra: 79415 Kategoriji: ,

Opis

NAČIN UPORABE: vonjave se zažirajo predvsem v blago, zato priporočamo, da ga popršite predvsem po preprogah, tapisomu in blagu. Pršite enakomerno, ne da bi nasičili tkanine, pustite da izdelek prodre, ne da bi ga oprali s ščetkami ali krpami in počakajte, da se posuši. Za vztrajne vonjave priporočamo, da postopek ponovite, ki se površina posuši. Pri posegih na trdih površinah kot je plastika, priporočamo, da izdelek popršite in obrišete s krpo.

Izredno čiščenje: Pri vonjavah kot sta mleko in urin, ki jih je vpila tkanina, pazite, da se izdelek dobro in enakomerno vpije v tkanino, obrišite z vlažno krpo po 5 minutah.

PORABA: 40 ml.