POLISH PLUS AROMA Negovalno mleko za armaturo

8,00

Polish Plus Aroma je negovalno mleko z vonjem vanilije za čiščenje in zaščito notranjih in zunanjih plastičnih delov, kot so armaturne plošče, obloge, maske, pnevmatike, odbijači, blatniki, letve, gumijasti in usnjeni deli. Še posebej občutljivi so plastični deli vozila, saj mikro pore na njihovih površinah vpijajo prah in umazanijo in se posledično prezgodaj starajo. Zato priporočamo redno uporabo izdelka po temeljitem čiščenju.

Njegova posebna formula pusti površine gladke na dotik, ne da bi jih razbarvala ali zamastila, obenem pa zagotavlja učinkovito antistatično pregrado pred prahom in UV žarki, kar je še posebej nepogrešljivo za zunanje plastične dele, armaturne plošče in plastične dele vrat ob oknih, ki so pogosto izpostavljeni sončnemu sevanju.

Vsebina: 750 ml

Kupite skupaj in prihranite
Trenutni izdelek: POLISH PLUS AROMA Negovalno mleko za armaturo
Original price was: 6,56€.Current price is: 5,90€.
8,00
1 × MICRON 2FACE mikro krpa

Profesionalna mikro krpa, ki ima na eni strani daljša vlakna, na drugi pa krajša. Krajša vlakna so idealna za čiščenje, nanašanje in odstranjevanje zaščit, voskov in past, daljša pa so odlična za čiščenje in zagotavljanje maksimalnega sijaja površine. Je brez robov in izdelana z lasersko rezano tehnologijo. Pralna do 40 °C.

OPOZORILO: Krpo vedno sušite na svežem zraku, nikoli v sušilnem stroju. Krpe nikoli ne likajte.

Velikost: 40 x 40 cm.

Original price was: 5,50€.Current price is: 4,95€.
1 × Ročni aplikator iz mikro vlaken
ROČNI APLIKATOR IZ MIKRO VLAKEN Praktični aplikator za nanos različnih voskov in ostalih premazov. Primeren je tako za zunanjost kot tudi notranjost.

Ni na zalogi

Original price was: 3,20€.Current price is: 2,88€.
Šifra: 74903 Kategoriji: ,
POLISH PLUS AROMA Negovalno mleko za armaturo