Contact form 1

Akcija!

X2 – FABRICS & LEATHER
Čistilo za usnje in tkanine

13,23

REGENERACIJSKO ČISTILO ZA USNJE IN TKANINE

X2 je večnamensko hitro in učinkovito čistilo za energično čiščenje usnja in tkanin. Njegova edinstvena formula ustvari maščobni sloj rastlinskega izvora, ki je enak usnju, da ima voznik ob dotiku z obdelano površino nežen občutek. X2 močno zadržuje neprijetne vonjave in ima močan vlažilni učinek za preprečevanje nastajanja neprijetnih vonjav in ohranjanje izbornega končnega sloja usnja in tkanin.

 

Vsebina: 500ml

Stanje: Na zalogi

Opis

NAČIN UPORABE: 

Čiščenje: Odstranite prah in umazanijo. Izdelek enakomerno nanesite neposredno na površino, pomagajte si z čopičem z mehkimi ščetinami dokler se ne ustvari pena in po potrebi uporabite ščetko, da odstranite trdovratnejšo umazanijo. Izdelek odstranite z vlažno mikro krpo.

Redno čiščenje: Izdelek razredčite v razmerju 1:1 in ga razpršite po površini, ki jo nato obrišite najprej z vlažno mikro krpo ter takoj zatem z suho mikro krpo.

Za zaščito obdelanih površin in ohranjanje njihove nepremočljivosti in elastičnosti ter zmanjšanje nevarnosti, da bi nastale razpoke, uporabite izdelek SC2 DRESSING za usnje in/ali SC4 TEX COAT.

PORABA: 100ml/avto

Theme Settings

Please implement FLYTHEME_Options_color::getCpanelHtml()