Akcija!

SCHOLL W SOFT

13,42 11,41 z DDV

ZELO FINA POLIRNA GOBICA

Scholl W-Soft je primerna za nanos različnih voskov ali fine paste na vozilo. Scholl polirne gobice omogočajo le z uporabo polirnih past Scholl Concepts popoln končni rezultat.

Priporočamo z uporabo naslednjih polirnih past:

 • SCHOLL S20 BLACK
 • SCHOLL A15
Šifra: 20353 Kategoriji: ,

Opis

Dodatne informacije

Velikost

L – 165mm, M – 140mm, S – 85mm

Morda vam bo prav tako všeč…

 • Akcija!

  SCHOLL S3 GOLD XXL

  GROBA POLIRNA PASTA

  Visoko zmogljiva brusilna pasta S3 Gold je bila zasnovana specifično  za zaključek na laku z odpornostjo prask na površini. Zahvaljujoč iPT tehnologiji (intelligent Powder Tehnology) katera temelji na visoki čistoči aluminijastega oksida, lahko sedaj odstranite nepopolnosti lažje in hitreje kot do sedaj.  Polirna pasta z popolnim sijajem in lahkim nanosom Vas bo prepričala.

 • Akcija!

  SCHOLL NEO

  POLIMERSKA ZAŠČITA

  Zaščita za vse vrste zunanjosti vozil, kot so to steklene površine, plastika in lakirane površine. Njegova dolga obstojnost zaščiti površino pred zunanjimi vplivi.

 • Akcija!

  SCHOLL S30+

  FINA POLIRNA PASTA

  Polirna pasta za zaključek z zelo visokim sijajem za nov in star lak. Lahke do srednje globoke praske so lahko z lahkoto spolirane, v samo enem nanosu, brez da bi se naredili hologrami.

 • Akcija!

  SCHOLL S0

  MATIRNA POLIRNA PASTA

  Scholl S0 je einstvena matirna pasta, ki ne vsebuje silikonov in se lahko uporablja tako na novih kot tudi rabljenih barvah na vozilu. Matirna pasta S0 omogoča hitro in učinkovito odstranitev nepravilnosti na laku.

 • Akcija!

  SCHOLL S20 BLACK

  ENOSTOPENJSKA POLIRNA PASTA

  Scholl enostopenjska politura S20 Black je idealna za vse, ki želijo narediti odličen izdelek z samo eno polirno pasto.

 • Akcija!

  SCHOLL A15

  ENOSTOPENJSKA POLIRNA PASTA

  Edinstvena polirna pasta z hitrim in lahkim nanosom na obrabljen lak. Opraskana ali zbledela barva je z lahkoto spolirana. Polirna pasta naredi visok sijaj na laku in zagotavlja dolgotrajno vosek zaščito.

  Vsebina: 1000ml