Contact form 1

Akcija!

SCHOLL S3 GOLD XXL
groba polirna pasta

21,7849,26

GROBA POLIRNA PASTA

Visoko zmogljiva groba polirna pasta S3 Gold XXL je bila zasnovana za odstranjevanje globokih prask in ostalih trdovratnih nepravilnostina laku. Zahvaljujoč iPT tehnologiji (intelligent Powder Tehnology) katera temelji na visoki čistoči aluminijastega oksida, lahko sedaj odstranite nepopolnosti lažje in hitreje kot do sedaj.  Polirna pasta z popolnim sijajem in lahkim nanosom Vas bo prepričala.

Vsebina: 1 kg

Stanje: Na zalogi

Opis

Visoko zmogljiva groba polirna pasta S3 Gold je bila zasnovana specifično  za zaključek na laku z odpornostjo prask na površini. Zahvaljujoč iPT tehnologiji (intelligent Powder Tehnology) katera temelji na visoki čistoči aluminijastega oksida, lahko sedaj odstranite nepopolnosti lažje in hitreje kot do kadar koli do sedaj.  Polirna pasta z popolnim sijajem in lahkim nanosom Vas bo prepričala.

NANOS: Visoko zmogljiva polirna pasta S3 Gold se lahko uporablja na splošno z vsemi Scholl polirnimi gobicami. Za najboljši rezultat pa priporočamo uporabo nove generacije polirnih penastih gobic Sholl spider weiss polirne gobice.

»Dosledno in enostavno« – Samo ena polirna pasta in en polirna gobica je dovolj za skoraj vse zaključne nanose na lak na novih površinah!

Dodatne informacije

Velikost

1000 g, 250 g

Theme Settings

Please implement FLYTHEME_Options_color::getCpanelHtml()