Contact form 1

Akcija!

SC1 SEALANT
Nano zaščitno sredstvo

19,80

HITRO NANO VODO-ODBOJNO ZAŠČITNO SREDSTVO

SC1 je izjemno hitro zaščitno sredstvo za lakirane površine, ki s pomočjo najsodobnejše in najnaprednejše nanotehnologije ustvari kemijsko in molekulsko zaščito. Njegova edinstvena formula daje neverjetno zaščito in ustvari proti-dežni učinek ter daje na dotik svilen občutek. SC1 je bil zasnovan kot zaščitno sredstvo za lahko nanašanje in se nanaša zelo hitro in preprosto. Lahko se uporablja neposredno na barvane ali voskane površine, obdelane že z drugimi zaščitnimi sredstvi in nano premazi, ter tako izboljša njihovo delovanje, ne da bi prišlo do kopičenja.

Vsebina: 500ml

Stanje: Na zalogi

Opis

NAČIN UPORABE: 1-2 krat razpršite SC1 neposredno na čisto in suho površino (40×40 cm naenkrat). Skrbno nanesite in obrišite z krpo iz mikrovlaken (metoda „Criss-Cross“) ter ponovno obrišite z drugo krpo iz mikrovlaken s srednje dolgimi/dolgimi vlakni in krožnimi gibi, da odstranjujete odvečni izdelek, ki je ostal na površini, dokler površina nima steklenega videza. Izdelek začne popolnoma delovati po 7 urah od nanosa.

OPOZORILA: odsvetujemo nanos na tople površine ali pri neposredni sončni svetlobi.

POZOR: najboljši učinek se doseže na povsem očiščeni in dobro vzdrževani površini, ter z dodatnim nanosom premaza H20 vsaj vsaka 3 pranja.

PORABA: 30 ml na avto.

Theme Settings

Please implement FLYTHEME_Options_color::getCpanelHtml()