NANOLEX PURE SHAMPOO šampon za ročno pranje

17,00

Nanolex Pure Shampoo je zelo učinkovit in hkrati zelo blag (pH nevtralen) šampon za zunanjost vozila. Prefinjena kombinacija različnih površinsko aktivnih snovi zagotavlja zelo dobro čiščenje z izjemno dobrim penjenjem in odličnimi drsnimi lastnostmi gobe po površini.

Vsebina: 750 ml

Kupite skupaj in prihranite
Trenutni izdelek: NANOLEX PURE SHAMPOO šampon za ročno pranje
Original price was: 13,93€.Current price is: 12,54€.
17,00
1 × ULTRA PLUSH WASH PAD izredno mehka goba
IZJEMNO MEHKA GOBA Nanolex Ultra Plush Wash Pad je izjemno mehka goba za pranje vozil najvišje kakovosti. Zelo lahka in nežna goba omogoča izjemno lahko in učinkovito čiščenje vseh površin. Njena izjemno mehka vlakna ne puščajo mikro prask na laku vozila, zato je tudi primerna za vozila na katerih je nanesena keramična ali katera koli druga zaščita. Goba je narejena iz 70% poliestra in 30% poliamida zaradi katerega ima goba zelo dolgo življenjsko dobo. Lahko se jo tudi opere v pralnem stroju do 90°C. Velikost: 22 x 15 x 5 cm Vsebina: 1 kos
Original price was: 15,00€.Current price is: 13,50€.
1 × NANOLEX PROFESSIONAL PREWASH CONCETRATE Varno predpranje vozila
Nanolex Professional PreWash Concentrate je alkalno čistilo za predpranje z močnim penjenjem. Formulacija, razvita za predpranje avtomobilov/tovornjakov, temelji na visokokakovostnih kompleksirnih sredstvih in posebnih površinsko aktivnih snoveh, ki hitro in temeljito raztopijo tudi trdovratne oprijeme, kot so insekti, ptičji iztrebki ter umazanija iz okolja in platišč. Posebni zaviralci korozije zagotavljajo zelo dobro združljivost materiala z občutljivimi komponentami, kot je anodiziran aluminij. Za optimalne rezultate, redčite z vodo odvisno od stopnje umazanije:
  • Predpranje: 1:30 do 1:250
  • Čiščenje platišč: 1:5 do 1:10
  • Samopostrežno visokotlačno pranje: 1:250
Vsebina: 1000 ml
Original price was: 10,74€.Current price is: 9,67€.
1 × NANOLEX PREWASH FOAM visoko peneče predpranje
Nanolex PreWash Foam je zelo učinkovit, zelo peneč, blago alkalen pripravek za pranje. Skrbno uravnotežena mešanica površinsko aktivnih snovi razrahlja trdovratno umazanijo, kot so žuželke. Nanolex PreWash Foam ima močno čistilno sposobnost, hkrati pa je varen za večino sodobnih materialov, vključno z občutljivejšimi, kot je eloksiran aluminij.
  • Izjemno visoko penjenje
  • Stabilna pena za dolg čas zadrževanja
  • Varna za premaze Nanolex in občutljive površine
  • Prijeten sadni vonj
Vsebina: 750 ml
Original price was: 12,00€.Current price is: 10,80€.
Šifra: NXPSH01 Kategorija:
NANOLEX PURE SHAMPOO šampon za ročno pranje