Centralna enota

Kovinski zabojnik

Kovinski zabojnik – kontejner je centralna enota, v kateri se nahaja celotna tehnika samopostrežne avtopralnice. Z uporabo najsodobnejših toplotnih izolacijskih materialov (poliuretana, mineralne volne, IPN, itd) in možnostjo izbire materialov za oblikovanje fasad lahko prilagodimo zabojnik po zahtevah in željam vlagateljev. Dimenzije centralne enote je odvisna od specifike terena, in je prilagodljiva vsakemu terenu.

Standardne dimenzije zabojnika so: 6000 mm x 2000 mm x 2100 mm.

Inox zabojnik

Kovinski modul je centralna enota, v kateri se nahaja celotna tehnika samopostrežne avtopralnice. Izdelana je v celoti iz nerjavečega INOX-a.Z uporabo najsodobnejših toplotnih izolacijskih materialov (poliuretana, mineralne volne, IPN, itd) in možnostjo izbire materialov za oblikovanje fasad lahko prilagodimo zabojnik po zahtevah in željam vlagateljev. Dimenzije centralne enote je odvisna od specifike terena, in je prilagodljiva vsakemu terenu.

Standardne dimenzije modula so: 800 mm x 2750 mm x 2100 mm.

Tehnična omara

INOX tehnična omara je centralna enota, v kateri se nahaja celotna tehnika samopostrežne avtopralnice. Izdelana je v celoti iz nerjavečega INOXa. Z uporabo najsodobnejših toplotnih izolacijskih materialov (poliuretana, mineralne volne, IPN, itd) in možnostjo izbire materialov za oblikovanje fasad lahko prilagodimo tehnično omaro po zahtevah in željam vlagateljev. Dimenzije centralne enote so odvisne od specifike terena, in je prilagodljiva vsakemu terenu.

Standardne dimenzije tehnične omare so:
Od min.:   800 mm x 800 mm x 1700 mm.
Do max.: 3575 mm x 800 mm x 2100 mm.