Contact form 1

Akcija!

100% DEGREASING
Večnamenski razmaščevalec

8,55

100% Degreasing je hiter in učinkovit večnamenski razmaščevalec z antistatičnim učinkom, za energično čiščenje prostora za motor, platišč, mrčesa, gumijastih in plastičnih preprog. Njegova edinstvena formula je izredno razmaščevalna in ne vsebuje natrijevega hidroksida, EDTA/NTA in fosforja, vendar nežna na občutljivih materialih. 100% Degreasing ima močen kelatni učinek za globinsko čiščenje platišč in kovinskih oblog, njegova edinstvena formula boljše in globlje očišči olja in maščobe brez agresivnih sredstev, pri čemer se ohrani originalni izgled površine.

Vsebina: 500ml

Stanje: Na zalogi

Opis

NAČIN UPORABE:

Izredno čiščenje motorja in platišč/pnevmatik: izdelek razpršite po mrzlih površinah in pustite delovati nekaj minut. Po potrebi uporabite ščetko s ščetinami iz in izperete z obilo vode.

Čiščenje trdih notranjih površin: odstranite prah in umazanijo. Izdelek enakomerno nanesite neposredno na površino, pomagajte si s čopičem z mehkimi ščetinami in po potrebi uporabite ščetko, da odstranite trdovratnejšo umazanijo. Izdelek odstranite z vlažno mokro krpo iz mikrovlaken.

Redno čiščenje drugih delov: izdelek razredčite v razmerju 1:1 in ga razpršite po površini, ki jo nato obrišite najprej z vlažno in nato suho krpo iz mikrovlaken.

Opozorila: izdelka ne nanašajte na vroče površine, na izjemno občutljivih površinah je priporočljivo, da ga prej preizkusite na manj vidnem delu.

Theme Settings

Please implement FLYTHEME_Options_color::getCpanelHtml()