S2 FOAMY PINK roza obarvan šampon

Akcija!

S2 FOAMY PINK roza obarvan šampon

16,65

S2 Foamy Color je obarvan penasti šampon z najbolj vznemirljivo in prefinjeno formulo, kar smo jih kdaj razvili. Je prva aktivna pena na svetu za detajlerje, ki lahko izvede globoko encimsko organsko čiščenje in dekontaminacijo. S2 Foamy Color razgradi najbolj trdovratno organsko umazanijo z encimi, ki lahko večkrat delujejo na iste substratne molekule umazanije (npr. plast zemlje). Zahvaljujoč edinstveni barvni peni, že majhna količina S2 Foamy šampona barvno označuje, kako dolgo morate izpirati avto, da odstranite vso umazanijo in kontaminacijo: torej dokler ne izperete vse barve pene z vozila. S2 Foamy Color zagotavlja varnost na vseh občutljivih delih avtomobila, saj ne vsebuje natrijevega hidroksida, poleg tega pa uporablja površinsko aktivne snovi rastlinskega izvora za zmanjšanje “razpokanja pod stresom” plastičnih delov. Formula ne vsebuje fosforja, EDTA ali NTA.

Stanje: Na zalogi

Opis

NAVODILA ZA UPORABO:

  • Penomat: Razrečitev izdelka vpliva na intenzivnost barve. Pri mešanju med 1:9 in 1:12 izdelek obljublja izjemno in barvito čiščenje.
  • 1:25 – 1:50 za redno čiščenje vozila.
  • Kot predpranje: 1:20 (50ml izdelka v 1L raztopine). Nanesite na vozilo in sperite z obilo vode, dokler ne vidite več barve na površini vozila.

PORABA: 20 ml / avto

OPOZORILO:

Izdelka ne nanašajte na vroče površine ter ne dovolite, da se izdelek posuši na površini.

Theme Settings

Please implement FLYTHEME_Options_color::getCpanelHtml()