Akcija!

RED WHEELS

57,95 49,26 z DDV

ČISTILO ZA PLATIŠČA Z BARVNIM INDIKATORJEM

Sredstvo za čiščenje platišč in za odstranjevanje rje s posebnim vizualnim učinkom. Izdelek brez kislin je visoko učinkovit proti oblogam in rji na platiščih, ter na karoseriji ali na drugih površinah, npr.: marmorju in betonu. Njegova energična formula deluje na železove mikrodelce in spremeni barvo, ki postane vijolična.

Način uporabe: razpršite nerazredčen izdelek za obdelavo kovinskih površin, na katerih je prisotna rja, ali pa z vodo razredčen izdelek do razmerja 1:1 – 1:2 za obdelavo površin na katerih so prisotni le železovi delci. Počakajte, da začne tekočina reagirati in da spremeni barvo v vijolično. Nato obilno izperite z vodo. V primeru občutljivih površin svetujemo, da izdelek prej vedno testirate na majhnem delu površine in ga šele nato uporabite.

Šifra: 78451 Kategoriji: ,

Morda vam bo prav tako všeč…

  • Akcija!

    Nanolex Wheel Cleaner & Iron Remover

    Nanolex Wheel Cleaner & Iron Remover je sredstvo za čiščenje platišč in odstranjevanje kontaminacije leteče rje. Nanolex Wheel Cleaner & Iron Remover je manj agresiven kot večina drugih sredstev za čiščenje platišč vendar enako učinkovit. Z kontaktom z površino Nanolex čistilo za platišča odstrani vso umazanijo še tako trdovratno umazanijo, ki nastane zaradi zaviranja.

    Uporaba: Nanesemo čistilo na platišče oz površino, …