Akcija!

NANOLEX PREMIUM PAINT & ALLOY SEALANT

18,91 17,02 z DDV

ZAŠČITA Z VISOKIM SIJAJEM

Nanolex Paint & Alloy Sealant tvori kemično in molekulno vez na površino, na katero je nanešen. Površina na katero je nanešen Nanolex Paint & Alloy Sealant je permanentno zaščitena in za čiščenje površine tako porabimo veliko manj truda ter denarja. Nanolex Paint & Alloy Sealant je primeren za nanos na vse vrste lakiranih površin tudi na platišča, če imamo na vozilu že naneseno keramično zaščito Nanolex Si3D/Si3d HD z nanosom Nanolex Paint & Alloy Sealant podaljšamo življensko dobo le-te.

Z pravilnim vzdrževanjem je obstojnost Nanolex Paint & Alloy Sealant približno 15.000km.

Vsebina: 50 ml

Šifra: NXPPA01 Kategoriji: ,

Opis

Nanolex Premium Paint & Alloy Sealant je nova generacija nanotehnologijskih zaščitnih premazov, ki varuje in izboljša videz avtomobilske barve v enem koraku. Nanolex Premium Paint & Alloy Sealant je zelo napreden zaščitni premaz, ki je razmeroma preprost za uporabo tudi za uporabnike, ki nimajo veliko izkušenj na tem področju.

Kot rezultat so obdelane površine veliko bolj sijoče in odsevne ter zelo odbijajo vodo. Čiščenje vozila pa je tudi veliko lažje in manj zamudno, zmanjša pa se tudi trud, ki je potreben za brezhiben zaključek vozila. Ena plast Nanolex Premium Paint & Alloy Sealant odbija vodo, olje in umazanijo. Prav tako ima antistatične lastnosti in ščiti pred kislim dežjem in biološkimi poškodbami.

Zaščitni premaz je izredno odporen na vse vrste čistilnih detergentov. S pravilnim vzdrževanjem ima Nanolex Premium Paint & Alloy Sealant življenjsko dobo približno 15.000 km na površinah na katerih je bil nanešen.

Nanolex Premium Paint & Alloy Sealant  je razvit, preizkušen in izdelan v Nemčiji.