Akcija!

NANOLEX NANO ONE

23,18 20,86 z DDV

Nanolex Nano One je zaščitni premaz na vodni zasnovi, ki hkrati čisti, obnavlja in ščiti avtomobilski lak. Nanolex Nano One je kremast in njegova viskozna sestava temelji na nano osnovi. Nanolex Nano One obnovi zbledelo barvo in hkrati odstrani mikro praske – poleg tega je ultra tanek in na obdelani površini naredi hibridno plast.

Vsebina: 200 ml

Šifra: NXNO02 Kategorija:

Opis

Nanolex Nano One je zaščitni premaz na vodni zasnovi, ki hkrati čisti, obnavlja in ščiti avtomobilski lak. Nanolex Nano One je kremast in njegova viskozna sestava temelji na nano osnovi. Nanolex Nano One obnovi zbledelo barvo in hkrati odstrani mikro praske – poleg tega je ultra tanek in na obdelani površini naredi hibridno plast. Nanolex Nano One je tudi finish izdelek, s katerim lahko na vozilu, katero je že bilo zaščiteno z Nanolex zaščitami ustvarimo še večji in globji sijaj.

Vse to omogoči v enostavni uporabi v enem koraku.

Kot rezultat so obdelane površine veliko bolj sijoče in odsevne ter zelo odbijajo vodo. Z uporabo Nanolex Nano One je čiščenje vozila veliko lažje in manj zamudno, zmanjša pa se tudi trud, ki je potreben za brezhiben zaključek vozila.

Izpopolnjena kemična sestava Nanolex Nano One zagotavlja veliko boljšo vzdržljivost v primerjavi s ostalimi organskimi voski

S pravilnim vzdrževanjem bo zaščita na površinah na katerih je bil Nanolex Nano One nanešen trajala približno 5000 km.

Nanolex Nano One  je razvit, preizkušen in izdelan v Nemčiji.