NANOLEX INSECT REMOVER odstranjevalec insektov

15,00

Odstranjevalec insektov, ki brez sledi odstrani insekte, cvetni prah in ostale organske ostanke na laku. Uporablja se ga med predpranjem vozila. Skrbno izbrana formula z aktivnimi sestavinami prodre v umazanijo, jo zmehča in odstrani. Deluje nežno ampak temeljito, ne poškoduje laka oziroma barve in katerih koli zaščitnih nanosov.

Vsebina: 750 ml

Kupite skupaj in prihranite
Trenutni izdelek: NANOLEX INSECT REMOVER odstranjevalec insektov
Original price was: 12,30€.Current price is: 11,07€.
15,00
1 × NANOLEX PREWASH FOAM visoko peneče predpranje
Nanolex PreWash Foam je zelo učinkovit, zelo peneč, blago alkalen pripravek za pranje. Skrbno uravnotežena mešanica površinsko aktivnih snovi razrahlja trdovratno umazanijo, kot so žuželke. Nanolex PreWash Foam ima močno čistilno sposobnost, hkrati pa je varen za večino sodobnih materialov, vključno z občutljivejšimi, kot je eloksiran aluminij.
  • Izjemno visoko penjenje
  • Stabilna pena za dolg čas zadrževanja
  • Varna za premaze Nanolex in občutljive površine
  • Prijeten sadni vonj
Vsebina: 750 ml
Original price was: 12,00€.Current price is: 10,80€.
1 × NANOLEX WC & IR čistilo za platišča in zračno rjo
Čistilo za platišča in odstranjevanje zračne rje z barvnim indikatorjem Nanolex Wheel Cleaner & Iron Remover je sredstvo za čiščenje platišč in odstranjevanje kontaminacije leteče rje. Nanolex Wheel Cleaner & Iron Remover je manj agresiven kot večina drugih sredstev za čiščenje platišč vendar enako učinkovit. Z kontaktom z površino Nanolex čistilo za platišča odstrani še tako trdovratno umazanijo, ki nastane zaradi zaviranja. Uporaba: Nanesemo čistilo na platišče oz površino, inovativna formula spremeni barvo čistila, ko ta čisti iz prozorne v rdečo, nato samo dobro izperemo površino. Opozorilo: Nanolex Wheel Cleaner & Iron Remover ne uporabljajte na soncu! Vsebina: 750 ml
Original price was: 17,00€.Current price is: 15,30€.
Šifra: NXBR07 Kategoriji: ,
NANOLEX INSECT REMOVER odstranjevalec insektov