Marolex tlačni penomat 7 l

75,00

Za mnoge ljudi je pena le mehurčki zraka, po našem mnenju pa je pena vaše novo delovno orodje. Z novimi penilniki axel™ boste na peno gledali tako kot mi. Od nas boste dobili 3 različne gostote pene, ki jih lahko uporabite pri neskončnem številu aplikacij. V roke vam dajemo orodje za ustvarjanje čistega in sijočega sveta.

Vsebina posode: 7.5 l

Kupite skupaj in prihranite
Trenutni izdelek: Marolex tlačni penomat 7 l

Ni na zalogi

Original price was: 61,48€.Current price is: 55,33€.
75,00
Original price was: 39,98€.Current price is: 33,99€.

Najznižja cena v zadnjih 30 dneh: 33,99.

1 × NANOLEX PREWASH FOAM visoko peneče predpranje
Nanolex PreWash Foam je zelo učinkovit, zelo peneč, blago alkalen pripravek za pranje. Skrbno uravnotežena mešanica površinsko aktivnih snovi razrahlja trdovratno umazanijo, kot so žuželke. Nanolex PreWash Foam ima močno čistilno sposobnost, hkrati pa je varen za večino sodobnih materialov, vključno z občutljivejšimi, kot je eloksiran aluminij.
  • Izjemno visoko penjenje
  • Stabilna pena za dolg čas zadrževanja
  • Varna za premaze Nanolex in občutljive površine
  • Prijeten sadni vonj
Vsebina: 750 ml
Original price was: 12,00€.Current price is: 10,80€.
1 × SP1 PREWASH predpranje z encimi
ŠAMPON ZA PREDPRANJE Z ENCIMI SP1 je peneč šampon za predpranje, ki vsebuje našo najnaprednejšo formulo, je prvi šampon za predpranje z encimi na svetu za detailerje z globinskim čiščenjem. Zaradi encimov SP1 razkroji tudi najtrdovratnejšo organsko umazanijo . Že manjša količina SP1 zagotavlja znatno pranje, kar omogoča daljši obstoj predhodno nanesenih zaščitnih slojev. Njegova edinstvena formula z lahkoto odstrani umazanijo, mrčes, olje in maščobe brez mehanskega delovanja brez da bi s tem poškodoval že premazane površine. Kljub visokem pH 11,50 zagotavlja varno čiščenje za nežne dele avtomobila, saj ne vsebuje natrijevega hidroksida in uporablja površinsko aktivne snovi rastlinskega izvora za zmanjševanje napetostnih razpok materiala. SP1 ne vsebuje fosforja, EDTA, NTA . Vsebina: 1000ml
Original price was: 12,99€.Current price is: 11,69€.

Ni na zalogi

Šifra: S123.133 Kategorija:
Marolex tlačni penomat 7 l

Ni na zalogi