IC SC5 TIRE DRESSING

Akcija!

IC SC5 TIRE DRESSING

19,80

SC5 Tire Dressing je izdelek na vodni osnovi, idealen za obnovo, vlaženje in regeneracijo barve pnevmatik. Njegova edinstvena formula zagotavlja izjemno obstojnost in spremenljivo globino barve in sijaja na podlagi redčenja izdelka od želenega učinka. Enostaven za nanašanje, ne izhlapi hitro in omogoča tako suh kot moker nanos.

Njegova konsistenca omogoča enostavno uporabo, s čimer se izognete nepotrebnemu odpadku izdelka, zahvaljujoč posebnim snovem, ki jih vsebuje, katere zmanjšujejo površinsko napetost med nanosom

Nanese se ga v enem samem koraku in ne zahteva kasnejšega brisanja površine. Ko se posuši, ustvari repelentno in samočistilno pregrado, ki traja veliko kilometrov in je odporna proti dežju. Lahko se uporablja tudi na odbijačih, plastiki, armaturni plošči in motornem prostoru.

Vsebina: 500 ml

 

Stanje: Na zalogi

Opis

NAVODILA ZA UPORABO:

Na gumah:
Gume temeljito očistite s predhodnim pranjem in dekontaminacijo, po potrebi s posebno krtačo. Preden nadaljujete, uporabite D2 CHECK in blazinico iz mikrovlaken, da odstranite sledi prejšnje zaščite in morebitne ostanke s pnevmatik. SC5 nanesite na blazinico iz mikrovlaken MICRON APP in izdelek enakomerno porazdelite po celotni pnevmatiki. Za daljšo življenjsko dobo je priporočljivo pustiti, da se izdelek vpije in po 15-30 minutah odstranite morebiten ostanek.

Na odbijačih, plastiki, armaturni plošči in motornem prostoru:
Površino temeljito očistite s pranjem z detergentom, primernim za te dele. Nanesite SC5 Tire Dressing enako kot bi ga nanesli na gume.

Vzdrževanje:
Uporabite SP1 PREWASH za predpranje brez dotika in naknadno očistite s SD1 IRON THIXO RAPID, po potrebi s srednje trdo krtačo.
Izdelek se popolnoma aktivira po 7 urah.

Izdelek se lahko razredči od čistega do 1:3 (1 del izdelka na 3 dele vode), odvisno od želene globine barve in sijaja. Priporočamo, da razredčite le toliko izdelka, kot je potrebno za nanos.
Če želite večjo barvno globino in sijaj, lahko drugi nanos ponovite po 15-30 minutah.

OPOZORILA:
Ker je izdelek mikroemulzija, ga pred uporabo dobro pretresite, še posebej, ko je razredčen z vodo.
Za najboljše rezultate in vzdržljivost priporočamo nanos čistega izdelka na suhe pnevmatike.
Izdelka ne nanašajte na tekalno površino pnevmatike.

Poraba:

5-10 ml/pnevmatiko

Theme Settings

Please implement FLYTHEME_Options_color::getCpanelHtml()